Muut italialaiset pöydät


Muut italialaiset pöydät

Muut italialaiset pöydät esittelee lasipöytätoimittajiemme muuta pöytämallistoa.

Tarjoamme vaativalle sisustajalle laajan valikoiman toinen toistaan upeampia käsintehtyjä puu- ja metallipöytiä. Malleista löytyy sekä moderneja että klassisia vaihtoehtoja. Marmorikantisia ja metallijalkaisia sohva- ja sivupöytävaihtoehtoja on myös tarjolla.

Tilaa kotiisi korkeatasoinen italialainen pöytä nyt verkkokaupastamme, toimitusaika tuotteesta riippuen n. 5-6 viikkoa. Tilaus toimitetaan kotiovellesi Suomessa. Verkkokaupastamme voit tilata myös lasipöydät: sohvapöydät, sivupöydät ja työpöydät.


Sisustussuunnittelua veloituksetta


Nettisivuillamme esillä olevat pöydät ja valaisimet ovat vain osa Baltasar-lasipöytämallistoa ja italialaisten toimittajiemme huonekalu- ja valaisintarjontaa. Suunnittelijamme Tuire Hämäläinen muokkaa mielellään sinulle Baltasar lasipöydät- mallistosta sopivan lasipöydän tai etsii italialaisten toimittajiemme runsaasta valaisin- ja huonekalutarjonnasta sinulle parhaat vaihtoehdot.


Toimi näin: Lähetä meille sähköpostissa kuvia tilasta johon tuotetta etsit. Suunnittelija pystyy hahmottamaan tilan paremmin jos kuvat on otettu eri suunnilta huonetta. Keskusteltuaan kanssasi toiveistasi ja saatuaan tarvitsemansa mittatiedot, hän ehdottaa sinulle vaihtoehtoja. Palvelu on ilmaista.


Lisätietoa myynnistä 040 5611 006 tai sähköpostitse.

Showing 1–12 of 14 results

1 2