Italialaiset sohvapöydät


Italialaiset sohvapöydät -mallisto

Toimitamme myös laadukkaita italialaisia lasipöytiä. Italialaiset sohvapöydät mallistoista löytyy lasipöytien lisäksi puu- ja kivikantisia pöytiä. Saatavilla on myös erilaisia italialaisia sivupöytiä.

Lasipöydät ovat ajattomia ja kestäviä ja sopivat hyvin monenlaiseen tyyliin ja tilaan. Lasi on ilmava ja neutraali materiaali ja se sulautuu kaikenlaisiin sisustuksiin. Lasipöytä on erinomainen valinta myös pieniin tiloihin, sillä vaikka siinä olisi reilustikin laskutilaa, se ei syö tilan tuntua, päinvastoin. Myös kaunis matto pääsee oikeuksiinsa lasipöydän alla.


Sisustussuunnittelua veloituksetta


Nettisivuillamme esillä olevat pöydät ja valaisimet ovat vain osa Baltasar-lasipöytämallistoa ja italialaisten toimittajiemme huonekalu- ja valaisintarjontaa. Suunnittelijamme Tuire Hämäläinen muokkaa mielellään sinulle Baltasar lasipöydät- mallistosta sopivan lasipöydän tai etsii italialaisten toimittajiemme runsaasta valaisin- ja huonekalutarjonnasta sinulle parhaat vaihtoehdot.


Toimi näin: Lähetä meille sähköpostissa kuvia tilasta johon tuotetta etsit. Suunnittelija pystyy hahmottamaan tilan paremmin jos kuvat on otettu eri suunnilta huonetta. Keskusteltuaan kanssasi toiveistasi ja saatuaan tarvitsemansa mittatiedot, hän ehdottaa sinulle vaihtoehtoja. Palvelu on ilmaista.


Lisätietoa myynnistä 040 5611 006 tai sähköpostitse.

Showing 1–12 of 16 results

1 2