Baltasar sohvapöydät


Baltasar sohvapöydät -mallisto

Tuire Hämäläisen suunnittelemien Baltasar sohvapöydät malliston – akryylijaloilla varustettujen lasipöytien valmistus aloitettiin vuonna 1981 eli pöydät ovat olleet tuotannossa jo 35 vuotta. Monet Baltasar-lasipöydät ovatkin laadukkaita klassikkoja, jotka tuottavat iloa pitkään. Lasipöydät ovat ajattomia ja kestäviä ja sopivat hyvin monenlaiseen tyyliin ja tilaan.

Mallistossa on myös läpinäkyviä sivupöytiä sekä TV-tasoja. Lasi on ilmava ja neutraali materiaali ja se sulautuu kaikenlaisiin sisustuksiin. Lasipöytä on erinomainen valinta myös pieniin tiloihin, sillä vaikka siinä olisi reilustikin laskutilaa, se ei syö tilan tuntua, päinvastoin. Myös kaunis matto pääsee oikeuksiinsa lasipöydän alla.

Baltasar-lasipöytämalleja voidaan muokata asiakkaan mitta- ja muototoiveiden mukaan. Suunnittelijamme huolehtii, että kokonaisuudesta tulee toimiva. Katso video Baltasar malliston pöydistä https://youtu.be/eMoBGC__J1s.


Sisustussuunnittelua veloituksetta


Nettisivuillamme esillä olevat pöydät ja valaisimet ovat vain osa Baltasar-lasipöytämallistoa ja italialaisten toimittajiemme huonekalu- ja valaisintarjontaa. Suunnittelijamme Tuire Hämäläinen muokkaa mielellään sinulle Baltasar lasipöydät- mallistosta sopivan lasipöydän tai etsii italialaisten toimittajiemme runsaasta valaisin- ja huonekalutarjonnasta sinulle parhaat vaihtoehdot.


Toimi näin: Lähetä meille sähköpostissa kuvia tilasta johon tuotetta etsit. Suunnittelija pystyy hahmottamaan tilan paremmin jos kuvat on otettu eri suunnilta huonetta. Keskusteltuaan kanssasi toiveistasi ja saatuaan tarvitsemansa mittatiedot, hän ehdottaa sinulle vaihtoehtoja. Palvelu on ilmaista.


Lisätietoa myynnistä 040 5611 006 tai sähköpostitse.

Showing all 8 results