Baltasar lasipöydät


Baltasar lasipöydät -mallisto

Baltasar lasipöydät-malliston valmistus aloitettiin vuonna 1981. Klassikoiksi usein mainitut pöydät on suunnitellut Tuire Hämäläinen. Mallisto koostuu läpinäkyvistä, lasista ja akryylista valmistetuista sohvapöydistä, sivupöydistä ja TV-tasoista.


Asiakasystävällinen mallisto


Baltasar-lasipöytä voidaan tarvittaessa muokata asiakkaan mitta- ja muototoiveiden mukaan.


Neutraali ja ilmava lasipöytä soveltuu monenlaisiin sisustustyyleihin ja tiloihin. Läpinäkyvä pöytä lisää mukavasti tilan tuntua, siksi lasipöytä on erinomainen valinta pieniin tiloihin. Kaunis matto pääsee myös oikeuksiinsa lasipöydän alla. Laadukkaasta ja ajattomasta Baltasar-lasipöydästä on iloa pitkään. Katso video Baltasar malliston pöydistä https://youtu.be/eMoBGC__J1s.


Sisustussuunnittelua veloituksetta


Nettisivuillamme esillä olevat pöydät ja valaisimet ovat vain osa Baltasar-lasipöytämallistoa ja italialaisten toimittajiemme huonekalu- ja valaisintarjontaa. Suunnittelijamme Tuire Hämäläinen muokkaa mielellään sinulle Baltasar lasipöydät- mallistosta sopivan lasipöydän tai etsii italialaisten toimittajiemme runsaasta valaisin- ja huonekalutarjonnasta sinulle parhaat vaihtoehdot.


Toimi näin: Lähetä meille sähköpostissa kuvia tilasta johon tuotetta etsit. Suunnittelija pystyy hahmottamaan tilan paremmin jos kuvat on otettu eri suunnilta huonetta. Keskusteltuaan kanssasi toiveistasi ja saatuaan tarvitsemansa mittatiedot, hän ehdottaa sinulle vaihtoehtoja. Palvelu on ilmaista.


Lisätietoa myynnistä 040 5611 006 tai sähköpostitse.

Showing all 10 results