Lattiavalaisimet


Korkeatasoiset lattiavalaisimet


Tilaa kotiisi korkeatasoiset lattiavalaisimet nyt verkkokaupastamme, toimitusaika tehtaasta riippuen 2-4 viikkoa. Valaisimet toimitetaan kotiovellesi.

Tarjoamme vaativalle sisustajalle laajan valikoiman upeita, käsintehtyjä ja suupuhallettuja design-valaisimia Italiasta, Hollannista ja Tšekistä. Verkkokaupastamme voit tilata kattovalaisimet, lattiavalaisimet, pöytävalaisimet, plafondit, seinävalaisimet sekä modernit ja perinteiset kristallikruunut.

Kuvissa näkyy vain osa runsaasta valaisinvalikoimastamme. Edustamiamme valaisinvalmistajia on toistakymmentä. Valaisinmalleja ja niiden erilaisia variaatioita on lukemattomia. Jos et löydä mieleistäsi valaisinta kuvista, tiedustele lisää vaihtoehtoja myynnistä.

Haluatko apua valaisimen etsimisessä?
Kokenut suunnittelijamme auttaa sinua löytämään sopivan valaisimen. Palvelu on ilmaista.
Lähetä meille sähköpostissa kuvia tilasta johon valaisinta haet. Keskusteltuaan kanssasi suunnittelija ehdottaa mallistoista tilaan sopivia vaihtoehtoja. Hän lähettää myös linkin kansioon jossa näet lisää toiveittesi kaltaisia valaisimia. Sopivan valaisimen löydyttyä saat sähköpostilla tarjouksen valaisimesta.

Lisätietoa myynnistä p. 040 5611006 tai sähköpostitse.

Showing all 4 results