Tuire Hämäläinen 1982

Suunnittelija / Designer Tuire Hämäläinen

Suunnittelija Tuire Hämäläinen Aloitti lasitaiteilijan uransa vuonna 1981 Helsinkiin perustamassaan Baltasar yrityksessä. Taidelasin parissa ansiokkaan uran tehneen taiteilijan tasapainoilu taiteen ja yritykseen kehittyneen muun toiminnan välillä johti lopulta elämänmuutokseen vuonna 2015. Paluu juurille täyspäiväiseksi taiteilijaksi tapahtui Suomen kauneimmassa kylässä Fiskarssissa. Kylä on tunnettu idyllistään, mutta myös korkeatasoisesta taiteilijayhteisöstään. Työ- ja näyttelytila Ateljee Tuire Hämäläinen löytyy keskeltä Fiskarsin kylää, aivan kosken partaalla. Lasitaiteen lisäksi Ateljeessa on esillä taiteilijan maalauksia ja kollaasitöitä.

Tervetuloa tutustumaan kylän näyttelyihin, käsityöläisten ja taiteilijoiden työskentelyyn ja tasokkaisiin tuotteisiin. Kesällä Fiskarssissa riittää tekemistä ja näkemistä pariksikin päiväksi. Herkullista ruokaa ja kahvittelua on tarjolla useassa paikassa ja yöpaikka löytyy kylän kahdesta hotellista tai BB majoituksesta.

Tule viettämään rentouttava miniloma Suomen kauneimmassa kylässä.

The studio of Tuire Hämäläinen opens in May 2016. Tuire produces stained glass with different methods, paints and does collages. Her works are mostly made for decorating windows and walls. Ateljee Tuire Hämäläinen is situated in the Copper Smithy, with entrance from the Paja-aukio area, next to the Fiskars river.

Welcome to visit us!

Showing all 6 results