Design-valaisimet ja lasipöydät

Näytä kaikki

Baltasar lasipöytä 8b

7731312 € sis.alv

Malliston pöydät voidaan valmistaa myös tilaajan toivomalla mitoituksella. Jalkarakenteen voi myös yhdistää muihin kansimuotoihin. Lisätietoa myynnistä.

Kansimuodot ilman alatasoa:
Kansimuodot

Poista
Toimitukset kotiovelle 1Toimitukset kotiovelle 2

Baltasar lasipöytä 8b

Tilaa kotiisi Baltasar lasipöytä 8b. Baltasar lasipöydät-malliston pöytiä voidaan tarvittaessa muokata asiakkaan mitta- ja muototoiveiden mukaan. Toimitusaika 4 viikkoa. Pöytä toimitetaan suoraan kotiovellesi.

Sisustussuunnittelua veloituksetta

Nettisivuillamme esillä olevat pöydät ja valaisimet ovat vain osa Baltasar-lasipöytämallistoa ja italialaisten toimittajiemme huonekalu- ja valaisintarjontaa. Suunnittelijamme Tuire Hämäläinen muokkaa mielellään sinulle Baltasar lasipöydät -mallistosta sopivan lasipöydän tai etsii italialaisten toimittajiemme runsaasta valaisin- ja huonekalutarjonnasta sinulle parhaat vaihtoehdot.

Toimi näin: Lähetä meille sähköpostissa kuvia tilasta johon tuotetta etsit. Suunnittelija pystyy hahmottamaan tilan paremmin jos kuvat on otettu eri suunnilta huonetta. Keskusteltuaan kanssasi toiveistasi ja saatuaan tarvitsemansa mittatiedot, hän ehdottaa sinulle vaihtoehtoja. Palvelu on maksutonta.

Lisätietoa myynnistä 040 5611 006 tai sähköpostitse.


Baltasar lasipöydät-malliston valmistus aloitettiin vuonna 1981. Klassikoiksi usein mainitut pöydät on suunnitellut Tuire Hämäläinen.

Mallisto koostuu läpinäkyvistä, lasista ja akryylista valmistetuista sohvapöydistä, sivupöydistä ja TV-tasoista. Baltasar-lasipöytä voidaan tarvittaessa muokata asiakkaan mitta- ja muototoiveiden mukaan.

Neutraali ja ilmava lasipöytä soveltuu monenlaisiin sisustustyyleihin ja tiloihin. Läpinäkyvä pöytä lisää tilan tuntua, siksi lasipöytä on erinomainen valinta pieniin tiloihin. Kaunis matto pääsee myös oikeuksiinsa lasipöydän alla. Laadukkaasta ja ajattomasta Baltasar-lasipöydästä on iloa pitkään.

Haluatko apua tuotteen etsimisessä?

Suunnittelija Tuire Hämäläinen Nettisivuillamme esillä olevat pöydät ja valaisimet ovat vain osa Baltasar-lasipöytämallistoa ja italialaisten toimittajiemme huonekalu- ja valaisintarjontaa. Tunnen mallistot hyvin ja muokkaan mielelläni sinulle Baltasar lasipöydät-mallistosta sopivan lasipöydän tai etsin italialaisten toimittajiemme runsaasta valaisin- ja huonekalutarjonnasta sinulle parhaat vaihtoehdot.

Lähetä minulle kuvia tilasta johon tuotetta etsit. Keskusteltuani kanssasi toiveistasi ja saatuani tarvittavat mittatiedot, ehdotan sinulle tilaan sopivia vaihtoehtoja. Palvelu on maksutonta.

Terveisin
Tuire Hämäläinen
suunnittelija

Sallitut kuvamuodot: jpg, jpeg, png, gif, tif, tiff, pdf | max 2 Mt
Voit lähettää kuvia myös sähköpostilla tai mobiililaitteeltasi suoraan osoitteeseen sähköposti | kuvien maksimikoko yhteensä 16 Mt
Lähetämme muutaman kerran vuodessa asiakkaille tietoa uusista tuotteista. Haluatko sinä saada tiedotteen?kylläei